fbpx

PALVELUT

REMONTTI- JA RAKENNUS­PALVELUT PITKÄLLÄ KOKEMUKSELLA

Remontoinnista ja rakentamisesta puhuttaessa on aina mietittävä, mihin oma osaaminen riittää. Ammattilaisen hoitaessa työt jälki on aina toiveiden mukaista, eikä huolta tehtyjen ratkaisujen toimivuudesta tarvitse kantaa. Meiltä saat osaavaa ja asiantuntevaa rakennuspalvelua ja remonttiapua.

Palvelumme hinnoitellaan urakkalaskutuksena tai tuntiveloituksena, mistä sovimme aina asiakkaiden kanssa erikseen.

UUDIS­RAKENTAMINEN VARMALLA OTTEELLA

Onko suunnitteilla ollut unelmien omakotitalon rakentaminen? Kaipaako pihapiiri autotallia tai kenties saunaa? Olisiko vihdoin aika toteuttaa se terassi tai patio? Oman talon rakentaminen on taatusti yksi elämämme suurimmista investoinneista, eikä sen suhteen voi tehdä hätiköityjä ratkaisuja. Suunnittelu, rakennusliikkeen valinta ja itse urakka on toteuttava huolellisesti, jotta lopputulos on juuri sitä, mitä se haaveissa on ollut.

Kauttamme saatte monipuoliset uudisrakentamisen palvelut, tarvitsitte sitten osaavan rakennusliikkeen toteuttamaan visionne tai apua suunnitteluun. Yhteistyöverkostomme tukemana olemme apunanne ja tukenanne rakennusurakan alusta asti.

Uudisrakentamiskohteitamme löytyy jo useilta tonteilta eri puolilta Varsinais-Suomea. Rakennamme suunnitelmien mukaan omakotitalot, autotallit, katokset, varastot, pihasaunat sekä terassit, tuntiveloituksella tai urakkalaskutuksella. Tyytyväiset asiakkaat ja sovitussa aikataulussa pysyminen ovat toimintamme ydinkohtia.

Ota yhteyttä, kysy lisää rakennuspalvelustamme ja tehdään unelmistanne totta!

SISÄREMONTIT JA KODIN MUUTOSTYÖT

Mikäli kotinne ilme kaipaa piristystä, sisäremonttipalvelumme auttavat teitä saavuttamaan haluamanne lopputuloksen. Jo seinien maalaus tai tapetointi edistää oleskelutilojen viihtyvyyttä, eikä mikään näytä ja tunnu paremmalta kuin tuore laminaatti- tai parkettilattia.

Sisäremonttia suunnitellessa remonttipalveluun kannattaa olla yhteydessä jo hyvissä ajoin, jotta remontin aikataulu ja hinta saadaan sopimaan toivottuihin puitteisiin. Kun tiedossasi on tilojen mahdolliset muutokset, toivotut värit ja materiaalit ottaessasi yhteyttä, urakan suunnittelussa päästään etenemään hyvin nopeasti. Meiltä onnistuu laminaatti- ja parkettilattioiden asennukset, listoitus- ja tapetointityöt, maalaustyöt, ja kalusteasennukset.

Luottamalla työt ammattilaisen käsiin, pinnat pysyvät taatusti tasaisina ja tehdyt asennukset kestävät niin aikaa kuin käyttöä. Samalla voit keskittyä itsellesi mieluisiin töihin, tai viettää luppoaikaa vaikkapa mökilläsi. Muista myös, että ammattilaisen tekemästä työstä saat lisäksi kotitalousvähennyksen.

MÄRKÄTILOJEN REMONTIT STANDARDIEN MUKAAN

Onko kylpyhuoneen laatoitus halkeillut tai oletko miettinyt uutta väristystä? Irtoilevatko nurkkien silikonit? Joko saunan lauteet olisivat vaihtamisen tarpeessa? Kun kotinne märkätilat ovat remontin tarpeessa, oli kyseessä sitten kylpyhuone, kodinhoitohuone, WC tai sauna, ammattitaitoinen henkilöstömme on valmiina auttamaan.

Ammattilaisella teetetty märkätilaremontti on investointi kotiisi, joka edellyttää erityistä tarkkuutta jo taloyhtiöiden ja vakuutusyhtiöiden vaatimuksista. Osaava ja sertifioitu märkätila-asentaja tietää, millä tavoin työn jälki saatetaan standardien edellyttämälle tasolle. Kun saumat ja kaakelit ovat suorassa ja asennukset tehty turvallisesti, märkätilat kestävät aikaa ja säilyvät viihtyisinä pitkään.

Remontoimme märkätilat omakotitaloissa, rivitaloissa ja kerrostaloissa alusta loppuun, avaimet käteen -periaatteella. Saatte kaikki tarvitsemanne märkätilaremonttipalvelut saman katon alta, jolloin kommunikointi on sujuvaa.

Olemme VTT:n sertifioima ammattilainen märkätilojen asennuksissa (no:vtt-c-4489-23-09).

SL-RAKENNUSPALVELU OY

Salassuontie 14 21250 MASKU

OTA YHTEYTTÄ TAI PYYDÄ TARJOUS

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

KARTALLA

SL-Rakennuspalvelu