RAKENNUS- JA REMONTTIPALVELUT TURKU

Rakennus- ja remonttipalvelut Turussa ja lähialueilla pitkällä kokemuksella

SL-rakennuspalvelulta tarjoaa erilaiset rakennus- ja remonttipalvelut yksityisille ja yrityksille Turussa ja lähialueilla.

Jos suunnittelet kodin remonttia, talon rakentamista, kylpyhuoneremonttia tai jotain muuta remonttia tai uudisrakentamista Turun talousalueella ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Olemme jo vuodesta 2006 asti palvelleet asiakkaitamme erilaisissa rakennus- ja remonttipalveluissa Turussa ja Turun lähialueilla. Olemme toisinaan käyneet myös Uudellamaalla asti joten kysy meitä tarpeen mukaan myös kauemmas.

Ota meihin yhteyttä ja tuomme kaiken kokemuksemme avuksesi ja tehdään unelmistasi totta! 

Miksi valita ammattimainen remonttipalvelu?

Remontoinnista ja rakentamisesta puhuttaessa on aina mietittävä, mihin oma osaaminen riittää. Ammattilaisen hoitaessa työt jälki on aina toiveiden mukaista, eikä huolta tehtyjen ratkaisujen toimivuudesta tarvitse kantaa. Meiltä saat osaavaa ja asiantuntevaa rakennus ja remonttipalvelua.

Palveluihimme kuuluvat:

Palvelumme hinnoitellaan urakkalaskutuksena tai tuntiveloituksena, mistä sovimme aina asiakkaiden kanssa erikseen.

Tarjoamme mm. nämä rakennus- ja remonttipalvelut:

UUDIS­RAKENTAMISTA VARMALLA OTTEELLA

Onko suunnitteilla ollut unelmien omakotitalon rakentaminen? Kaipaako pihapiiri autotallia tai kenties saunaa? Olisiko vihdoin aika toteuttaa se terassi tai patio? Oman talon rakentaminen on taatusti yksi elämämme suurimmista investoinneista, eikä sen suhteen voi tehdä hätiköityjä ratkaisuja. Suunnittelu, rakennusliikkeen valinta ja itse urakka on toteuttava huolellisesti, jotta lopputulos on juuri sitä, mitä se haaveissa on ollut.

Kauttamme saatte monipuoliset uudisrakentamisen palvelut, tarvitsitte sitten osaavan rakennusliikkeen toteuttamaan visionne tai apua suunnitteluun. Yhteistyöverkostomme tukemana olemme apunanne ja tukenanne rakennusurakan alusta asti.

Uudisrakentamiskohteitamme löytyy jo useilta tonteilta eri puolilta Varsinais-Suomea. Rakennamme suunnitelmien mukaan omakotitalot, autotallit, katokset, varastot, pihasaunat sekä terassit, tuntiveloituksella tai urakkalaskutuksella. Tyytyväiset asiakkaat ja sovitussa aikataulussa pysyminen ovat toimintamme ydinkohtia.

Lisätietoja uudisrakentamisen palveluistamme

HUONEISTOREMONTIT, SISÄREMONTIT JA KODIN MUUTOSTYÖT

Mikäli kotinne ilme kaipaa piristystä, sisäremonttipalvelumme auttavat teitä saavuttamaan haluamanne lopputuloksen. Jo seinien maalaus tai tapetointi edistää oleskelutilojen viihtyvyyttä, eikä mikään näytä ja tunnu paremmalta kuin tuore laminaatti- tai parkettilattia.

Sisäremonttia suunnitellessa remonttipalveluun kannattaa olla yhteydessä jo hyvissä ajoin, jotta remontin aikataulu ja hinta saadaan sopimaan toivottuihin puitteisiin. Kun tiedossasi on tilojen mahdolliset muutokset, toivotut värit ja materiaalit ottaessasi yhteyttä, urakan suunnittelussa päästään etenemään hyvin nopeasti. Meiltä onnistuu laminaatti- ja parkettilattioiden asennukset, listoitus- ja tapetointityöt, maalaustyöt, ja kalusteasennukset.

Luottamalla työt ammattilaisen käsiin, pinnat pysyvät taatusti tasaisina ja tehdyt asennukset kestävät niin aikaa kuin käyttöä. Samalla voit keskittyä itsellesi mieluisiin töihin, tai viettää luppoaikaa vaikkapa mökilläsi. Muista myös, että ammattilaisen tekemästä työstä saat lisäksi kotitalousvähennyksen.

 Lisätietoja sisä- ja huoneistoremontista

 

MÄRKÄTILOJEN REMONTIT STANDARDIEN MUKAAN

Onko kylpyhuoneen laatoitus halkeillut tai oletko miettinyt uutta väristystä? Irtoilevatko nurkkien silikonit? Joko saunan lauteet olisivat vaihtamisen tarpeessa? Kun kotinne märkätilat ovat remontin tarpeessa, oli kyseessä sitten kylpyhuone, kodinhoitohuone, WC tai sauna, ammattitaitoinen henkilöstömme on valmiina auttamaan.

Ammattilaisella teetetty märkätilaremontti on investointi kotiisi, joka edellyttää erityistä tarkkuutta jo taloyhtiöiden ja vakuutusyhtiöiden vaatimuksista. Osaava ja sertifioitu märkätila-asentaja tietää, millä tavoin työn jälki saatetaan standardien edellyttämälle tasolle. Kun saumat ja kaakelit ovat suorassa ja asennukset tehty turvallisesti, märkätilat kestävät aikaa ja säilyvät viihtyisinä pitkään.

Remontoimme märkätilat omakotitaloissa, rivitaloissa ja kerrostaloissa alusta loppuun, avaimet käteen -periaatteella. Saatte kaikki tarvitsemanne märkätilaremonttipalvelut saman katon alta, jolloin kommunikointi on sujuvaa.

Olemme VTT:n sertifioima ammattilainen märkätilojen asennuksissa (no:vtt-c-4489-23-09).

Lisätietoja märkätilaremonteistamme 

Remontoitu sauna

SL-RAKENNUSPALVELU OY

Salassuontie 14 21250 MASKU

Sami Lahervo
KARTALLA

SL-Rakennuspalvelu