fbpx

Uudisrakentaminen

Uudisrakentamista vankalla kädellä Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella

Haaveiletko uudesta omakotitalosta, patiosta, uudesta saunasta pihapiiriin tai esimerkiksi autotallista? Mikäli harkitset uudisrakentamista Turussa, Raisiossa, Kaarinassa, Naantalissa, Maskussa tai muualla Varsinais-Suomessa niin ota meihin yhteyttä.

Rakennamme mm:

  • omakotitalot
  • autotallit
  • pihasaunat
  • patiot ja terassit 
  • varastot
  • kysy myös muista!

Esimerkiksi oman talon rakentaminen on taatusti yksi elämämme suurimmista investoinneista, eikä sen suhteen tule tehdä hätiköityjä ratkaisuja. Suunnittelu, rakennusliikkeen valinta ja itse urakka on toteutettava huolellisesti, jotta lopputulos on juuri sitä, mistä on haaveiltu. 

Kauttamme saatte monipuoliset uudisrakentamisen palvelut, tarvitsitte sitten osaavan rakennusliikkeen toteuttamaan visionne tai apua suunnitteluun. Yhteistyöverkostomme tukemana olemme apunanne ja tukenanne rakennusurakan alusta alkaen aina loppuun asti. 

Jo vuodesta 2006 asti tyytyväisiä asiakkaita palvellut Sl-Rakennuspalvelu toimii Maskusta käsin ja suoritamme uudisrakentamista pääsääntöisesti Turussa ja lähialueilla kuten Raisio, Naantali, Kaarina, Rusko ja Masku mutta myös koko Varsinais-Suomen alueella. Ota siis yhteyttä ja kysy tarjous !

Saat kauttammme uudisrakentamisen lisäksi laajat remonttipalvelut 

Uudisrakennuksiamme löytyy jo useilta tonteilta eri puolilta Varsinais-Suomea. Rakennamme suunnitelmien mukaan omakotitalot, autotallit, katokset, varastot, pihasaunat sekä terassit, tuntiveloituksella tai urakkalaskutuksella. Tyytyväiset asiakkaat ja sovitussa aikataulussa pysyminen ovat toimintamme ydinkohtia.

Uudisrakentamisen lisäksi saat meiltä laajasti erinäisiä remonttipalveluita. Tutustu remonttipalveluihimme!

SL-RAKENNUSPALVELU OY

Salassuontie 14 21250 MASKU

OTA YHTEYTTÄ TAI PYYDÄ TARJOUS

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

KARTALLA

SL-Rakennuspalvelu