Uudisrakentaminen Turku

Uudisrakentamista vankalla kädellä Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella

 

Haaveiletko uudesta omakotitalosta, patiosta, uudesta saunasta pihapiiriin tai esimerkiksi autotallista? Mikäli harkitset uudisrakentamista Turussa, Raisiossa, Kaarinassa, Naantalissa, Maskussa tai muualla Varsinais-Suomessa niin ota meihin yhteyttä. 

Esimerkiksi oman talon rakentaminen on taatusti yksi elämämme suurimmista investoinneista, eikä sen suhteen tule tehdä hätiköityjä ratkaisuja. Suunnittelu, rakennusliikkeen valinta ja itse urakka on toteutettava huolellisesti, jotta lopputulos on juuri sitä, mistä on haaveiltu. 

Rakennamme mm. seuraavia uudiskohteita mittatilaustyönä:

 • omakotitalot
 • autotallit
 • pihasaunat
 • patiot ja terassit 
 • varastot
 • kysy myös muista!

Kauttamme saatte monipuoliset uudisrakentamisen palvelut, tarvitsitte sitten osaavan rakennusliikkeen toteuttamaan visionne tai apua suunnitteluun. Yhteistyöverkostomme tukemana olemme apunanne ja tukenanne rakennusurakan alusta alkaen aina loppuun asti. 

Jo vuodesta 2006 asti tyytyväisiä asiakkaita palvellut SL-Rakennuspalvelu toimii Maskusta käsin ja suoritamme uudisrakentamista pääsääntöisesti Turussa ja lähialueilla kuten Raisio, Naantali, Kaarina, Rusko ja Masku mutta myös koko Varsinais-Suomen alueella. Ota siis yhteyttä ja kysy tarjous!

Miksi valita SL-Rakennuspalvelut kohteesi uudisrakentajaksi?

 • Kokenut ja toiminnassa ollut rakennusliike jo vuodesta 2006 – Löydätkin uudisrakennuksiamme jo ympäri Varsinais-Suomen
 • Paikallinen ja monipuolinen rakennuskumppani joka yhteiskumppanien kanssa pystyy hoitamaan monipuolisesti erilaiset uudisrakennukset
 • Meille laatu on tärkeää ja työt hoidetaan viimeisen päälle kuntoon asiakkaan toiveiden mukaisesti
 • Panostamme asiakaspalveluun, meille tärkeintä onkin tyytyväinen asiakas 

Saat kauttammme uudisrakentamisen lisäksi laajat remonttipalvelut 

Uudisrakennuksiamme löytyy jo useilta tonteilta eri puolilta Varsinais-Suomea. Rakennamme suunnitelmien mukaan omakotitalot, autotallit, katokset, varastot, pihasaunat sekä terassit, tuntiveloituksella tai urakkalaskutuksella. Tyytyväiset asiakkaat ja sovitussa aikataulussa pysyminen ovat toimintamme ydinkohtia.

Uudisrakentamisen lisäksi saat meiltä laajasti erinäisiä remonttipalveluita. Tutustu remonttipalveluihimme!

Terassin tai pation rakentaja 

  Mikä olisikaan parempi paikka nauttia kesäauringosta kuin oma terassi tai patio. Terassilla voit ruokailla, ottaa aurinkoa, pitää kesäjuhlat ja vaikka mitä. Kun haluat terassin tai pation pihallesi niin ota meihin yhteyttä ja toteutetaan kanssasi unelmiesi terassi.

  Autotallin rakentaminen omalle pihalle

   Ei enää auton puhdistamista lumista tai muusta roskasta, auton ollessa turvassa omassa tallissaan. Voihan autotallia käyttää myös muuhun kuten miesluolaksi tai muutoin erilliseksi oleskelutilaksi. Rakennamme autotallit tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti. Ota vain yhteyttä!

   Pihasauna rentoutumista varten

    Puuttuuko kotisi pihasta aina haaveilemasi pihasauna? Pihasaunassa on mukava käydä retoutumassa työpäivän jälkeen tai vaikka koko perheen kesken. Autamme sinua suunnittelusta asti ja rakennamme pihasaunan viimeisen päälle kuntoon. 

    Varasto säilytykseen

     Tarvitsetko lisätilaa – haluat saada pihalle kertyneet tavarat suojaan säältä tai tilaa kausisäilytykselle. Varaston avulla helpotat esimerkiksi pulkkien, pyörien, trampoliinin, puutarhatarvikkeiden sekä muiden pihan hoitoon tarkoitettujen työvälineiden säilytystä. Tilaa meidät rakentamaan pihallesi uusi varasto ja nauti uudesta saavutetusta lisätilasta.

     Rakentamisen luvat

      Rakentamisen lupa-asioissa neuvomme mielellämme. Usein nämä aiheuttavat paljonkin kysymyksiä sillä lähes aina tarvitaan jonkinlainen lupa kun kyseessä on uudisrakennuskohde. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että lupa-asiat kannattaa selvittää etukäteen ennen urakkaan ryhtymistä. Voit myös tiedustella vaadittavia rakennuslupia oman kuntasi rakennusvalvojalta tai rakennusvalvonnan sivuilta. 

      SL-RAKENNUSPALVELU OY

      Salassuontie 14 21250 MASKU

      Sami Lahervo
      KARTALLA

      SL-Rakennuspalvelu