Huoneistoremontti

Huoneistoremontti vankalla kokemuksella avaimet käteen Turussa ja lähialueilla

 

Oletko huoneistoremontin eli sisäremontin tarpeessa? Tarvitseeko kotinne piristystä? Usein pelkällä seinien maalaamisella tai tapetoinnilla saavutetaan jo huomattavasti viihtyisämmät oleskelutilat. Eikä unohdeta lattioita, tuore laminaatti- tai parkettilattia tuo varmasti hymyn jokaisen huulille. Olet tullut oikeaan paikkaan. Huoneistoremontti Turussa onnistuu ketterältä SL-rakennuspalvelulta.

Teemme ammattitaidolla erinäiset huoneistoremontit kuten seinien maalaukset, tapetoinnit, lattioiden asennukset, märkätilojen remontit sekä muut mahdolliset remontit sisätiloissa Turun alueella sekä muualla Varsinais-Suomessa. Kysy myös muualle Suomeen!

Huoneistoremontin palveluihimme kuuluvat mm:

 

Huoneistoremontin suunnittelu

Suunnitellessasi huoneistoremonttia on syytä ottaa huomioon projektin aikataulutus. Mitä aikaisemmin ollaan liikeellä sitä paremmin huoneistoremontin aikataulu saadaan sopimaan haluttuun aikaväliin. Jos tiedossasi on jo tehtävät muutokset, värit ja materiaalit voidaan huoneistoremontti toteuttaa erittäinkin nopealla aikataululla.

Luottamalla ammattilaiseen voit olla varma maalipintojen pysymisestä tasaisena, tapettien tulemisesta suoraan ja lattioiden olevan tasaiset. Hankkiessasi huoneistoremontin ammattilaiselta voit itse ottaa rennosti ja pääset keskittymään sinua enemmän kiinnostaviin asioihin kuten mökkeilyyn tai muuhun harrastamiseen.

Suoritamme laajasti myös muita remonttipalveluita!

SL-rakennuspalvelu on ketterä ja paikallinen kumppani remonttiin

  • Olemme pieni mutta kokenut vuodesta 2006 toiminnassa ollut rakennusliike Maskussa
  • Pienestä koosta huolimatta pystymme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa hoitamaan vaativatkin ja hieman suuremmat remontit
  • Panostamme aina laatuun joten lattiat ovat suorassa, tapetit kohdallaan ja maalit juuri eikä melkein oikeassa paikassa
  • Ollessamme pieni, ketterä ja paikallinen yhteistyökumppani pystymme panostamaan aina henkilökohtaiseen asiakaspalveluun

Meille kaikki työt ovat juuri sopivan kokoisia 

Huoneistoremonttimme tehdään aina asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Huoneistoremontti voi sisältää esimerkiksi yhden seinän maalauksen tai olla kokonaisvaltaisempi kylpyhuone-, sauna- ja huoneistoremontti. 

Huoneistoremontti hinnoitellaan urakkalaskutuksena tai tuntiveloituksena, josta sovimme aina asiakkaiden kanssa erikseen. Muista myös mahdollisuus kotitalousvähennykseen! Voit lukea lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.

Olemme mm. VTT:n sertifioima ammattilainen märkätilojen asennuksissa (no:vtt-c-4489-23-09).

Tarjoamme huoneistoremontit Turussa tai Turun lähistöllä kuten Raisio, Naantali, Masku, Kaarina, Lieto, Rusko, Mynämäki, Nousiainen, Taivassalo, Vehmaa, Paimio, Aura tai muualla Varsinais-Suomen alueella. Kun tarvitset palvelevaa ja ammattitaitoista rakennusliikettä huoneistoremonttiin niin ota meihin yhteyttä!

Maalaustyöt

Laadukkaasti suoritetut maalaustyöt kestävät aikaa ja ovat ilo silmälle vielä vuosien päästä. Lisäksi pääset itse ottamaan rennommin ammattilaisen hoitaessa maalauksen.

Tapetointityöt

Tapetti kuprulla? Kuinka paljon tapettia tarvitaan tai kuinka saada tapetti asennettua ja kohdistettua oikein? Olemme valmiita auttamaan kaikissa näissä kysymyksissä aina itse tapetointiin asti.

Lattiatyöt

Kaipaatko uutta lattiaa vanhan tilalle? Mahdollisesti laminaatti tai parkettilattia harkinnassa? Asennamme laminaatti ja parkettilattiat sekä hoidamme kaikki listoitustyöt. Kysy ihmeessä lisää ja autamme!

Kalusteasennukset

Hoidamme kalusteasennukset tehokkaasti sekä ammattitaitoisesti aina asiakasta kuunnellen. 

 

SL-RAKENNUSPALVELU OY

Salassuontie 14 21250 MASKU

Sami Lahervo
KARTALLA

SL-Rakennuspalvelu