fbpx

Huoneistoremontti

Huoneistoremontteja vankalla kokemuksella Turun seudulla

 

Huoneistoremontin eli ns. sisäremontin tarpeessa? Tarvitseeko kotinne piristystä? Usein pelkällä seinien maalaamisella tai tapetoinnilla saavutetaan jo huomattavasti viihtyisämmät oleskelutilat. Eikä unohdeta lattioita, tuore laminaatti- tai parkettilattia tuo varmasti hymyn jokaisen huulille.

Suoritamme huoneistoremontteja kuten maalausta, tapetointia, lattioiden asennuksia ja kalusteasennuksia pääosin Turun alueella sekä Varsinais-Suomessa. Tarvittaessa toimimme myös muualla Suomessa.

Huoneistoremontin suunnittelu

Suunnitellessasi huoneistoremonttia on syytä ottaa huomioon projektin aikataulutus. Mitä aikaisemmin ollaan liikeellä sitä paremmin huoneistoremontin aikataulu saadaan sopimaan haluttuun aikaväliin. Jos tiedossasi on jo tehtävät muutokset, värit ja materiaalit voidaan huoneistoremontti totetuttaa erittäinkin nopealla aikataululla.

Luottamalla ammattilaiseen voit olla varma maalipintojen pysymisestä tasaisena, tapettien tulemisesta suoraan ja lattioiden olevan tasaiset. Hankkiessasi huoneistoremontin ammattilaiselta voit itse ottaa rennosti ja pääset keskittymään sinua enemmän kiinnostaviin asioihin kuten mökkeilyyn tai muuhun harrastamiseen.

Suoritamme laajasti myös muita remonttipalveluita!

Maalaustyöt

Laadukkaasti suoritetut maalaustyöt kestävät aikaa ja ovat ilo silmälle vielä vuosien päästä. Lisäksi pääset itse ottamaan rennommin ammattilaisen hoitaessa maalauksen.

Tapetointityöt

Tapetti kuprulla? Kuinka paljon tapettia tarvitaan tai kuinka saada tapetti asennettua ja kohdistettua oikein? Olemme valmiita auttamaan kaikissa näissä kysymyksissä aina itse tapetointiin asti.

Lattiatyöt

Kaipaatko uutta lattiaa vanhan tilalle? Mahdollisesti laminaatti tai parkettilattia harkinnassa? Asennamme laminaatti ja parkettilattiat sekä hoidamme kaikki listoitustyöt. Kysy ihmeessä lisää ja autamme!

Kalusteasennukset

Hoidamme kalusteasennukset tehokkaasti sekä ammattitaitoisesti aina asiakasta kuunnellen. 

 

SL-RAKENNUSPALVELU OY

Salassuontie 14 21250 MASKU

OTA YHTEYTTÄ TAI PYYDÄ TARJOUS

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

KARTALLA

SL-Rakennuspalvelu