Laatoitustyöt 

Pienet ja suuret laatoitustyöt Turun alueella

Alkavatko kylpyhuoneesi, suihkusi tai muun tilasi laatat olemaan uusimisen tarpeessa? Me olemme täällä auttamassa ja hoidamme laatoitustyöt vankalla ammattitaidolla Turun alueella. Meille tärkeää on hyvä palvelu, ammattitaito ja laadukas työnjälki. 

Teemme laatoitustyöt, kuin muutkin remonttimme, aina avaimet käteen periaatteella jolloin asiakkaan ei tarvitse murehtia remontista. Näin laatoitustyön tilaaja pääsee nauttimaan juuri häntä kiinnostavista asioista. 

Jo vuodesta 2006 asti tyytyväisiä asiakkaita palvellut SL-Rakennuspalvelu toimii Maskusta käsin ja remonttipalveluihimme kuuluvat mm. laatoitustyöt pääsääntöisesti Turussa ja lähialueilla kuten Raisio, Naantali, Kaarina, Rusko ja Masku mutta myös koko Varsinais-Suomen alueella. Ota siis yhteyttä ja kysy tarjous laatoitustyöstä!

Ammattilaiset hoitamassa erilaiset laatoitustyöt

Ammattilaisella teetetty laatoitustyö tuo mielenrauhaa ja takaa onnistuneen lopputuloksen. Osaava ja sertifioitu märkätila-asentaja tietää, millä tavoin työnjälki saatetaan standardien edellyttämälle tasolle. Kun saumat ja kaakelit ovat suorassa ja asennukset tehty turvallisesti, märkätilat kestävät aikaa ja säilyvät viihtyisinä pitkään.

Olemme VTT:n sertifioima ammattilainen märkätilojen asennuksissa (no:vtt-c-4489-23-09). Joten voit olla varma onnistuneesta vedeneristyksestä sekä suorista laatoista. 

Muista myös kotitalousvähennys!

Voit hyödyntää kotitalousvähennystä laatoitustyön työn osuudesta. Tämä voi olla jopa 4500€/talous/vuosi. Lue lisätietoja kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.

Suoritamme myös muut remontit

Saat meiltä myös kokonaisvaltaiset kylpyhuoneremontit, saunaremontit sekä yleisesti märkätilaremontit

Ota meihin yhteyttä ja hoidetaan remonttisi tai laatoitustyösi kerralla kuntoon!

Muistathan myös kotitalousvähennyksen! Kodin remontoinnista saa merkittävän veroedun.

SL-RAKENNUSPALVELU OY

Salassuontie 14 21250 MASKU

Sami Lahervo
KARTALLA

SL-Rakennuspalvelu