fbpx

Saunaremontti

Saunaremontti vaivattomasti avaimet käteen Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella

 Joko saunan lauteet olisivat vaihtamisen tarpeessa? Onko vanhan saunan ulkoasu alkanut tympimään tai kaipaako saunasi pientä päivitystä. Kun kotinne sauna on remontin tarpeessa ammattitaitoinen henkilöstömme on valmiina auttamaan.

Saunaa remontoitaessa tulee ottaa huomioon useita eri asioita jotta saadaan onnistunut lopputulos. Autamme koko matkan ajan suunnittelusta toteutukseen.

Jo vuodesta 2006 asti tyytyväisiä asiakkaita palvellut SL-Rakennuspalvelu toimii Maskusta käsin ja teemme saunaremontteja pääsääntöisesti Turussa ja lähialueilla kuten Raisio, Naantali, Masku, Kaarina, Lieto, Rusko, Mynämäki, Nousiainen, Taivassalo, Vehmaa, Paimio ja Aura mutta myös koko Varsinais-Suomen alueella. Ota siis yhteyttä ja kysy tarjous saunaremontista!

Saunan remontoinnin hinta

Saunaremontin hinta riippuu täysin remontoitavasta saunasta ja asiakkaan toiveista. Vaikuttavia asioita ovat mm. tilan suuruus ja tarvittavat työt. Olipa kysessä pienen saunan remontointi tai suuren, niin me hoidamme ja annamme mielellämme tarjouksen. Helpoiten saat paikkansa pitävän tarjouksen ja saunaremontin hinnan selville ottamalla yhteyttä!

Teemme saunaremontit aina avaimet käteen periaatteella jolloin asiakkaan ei tarvitse murehtia remontista. Näin saunaremontin tilaaja pääsee keskittymään muihin asioihin. Remontoimme saunan lisäksi myöt muut märkätilat, erilaiset kylpyhuoneet sekä pienet että suuret WC:t. 

Kun jokin kotisi kohde kaipaa remonttia niin kysy meiltä apua!

Saunan remontoinnissa tulee ottaa huomioon jokaisen saunan yksilölliset piirteet

Jokainen sauna on oma kokonaisuutensa ja jokaisessa remontissa tulee ottaa huomioon saunan erityispiirteet ja mahdolliset erikoistoiveet remontoinnin suhteen. Mm. valittujen materiaalien ja kalusteiden avulla voidaan vaikuttaa suuresti saunan tunnelmaan. Lisäksi lauteiden ja kiukaan asettelu vaikuttavat merkittävästi saunan yleiseen tunnelmaan sekä käytettävyyteen. Myös saunan valaistus on syytä huomioida saunaa suunnitellessa. 

Huomioonotettavia asioita on siis useita mm. lauteiden materiaali ja haluttu muoto, saunan laatoitukset, haluttu kiuas ja kiukaan muoto, valaistus, valikoitu saunan ovi, lattialämmitys sekä saunan värimaailma ja saunan sekä suihkutilan väliin jäävän seinän materiaalin valitseminen. Kysy niin autamme mielellämme. 

Remontoimme eli saneeraamme niin suuret kuin pienet saunat omakotitaloissa, rivitaloissa ja kerrostaloissa alusta loppuun. Saatte kaikki tarvitsemanne saunaremonttiin saman katon alta, jolloin kommunikointi on sujuvaa ja helppoa.

Remontoimme saunojen lisäksi kaikki muutkin kodin märkätilat samalla ammattitaidolla kuin saunatkin. Tutustu myös muihin remonttipalveluihimme!

Miksi valita SL-rakennuspalvelu saunaremonttiin?

  • Kokenut ja toiminnassa ollut rakennusliike jo vuodesta 2006
  • Paikallinen ja monipuolinen rakennuskumppani joka yhteiskumppanien kanssa pystyy hoitamaan monipuolisesti kaikki saunaremontit
  • Meille laatu on tärkeää ja työt hoidetaan viimeisen päälle kuntoon asiakkaan toiveiden mukaisesti
  • Panostamme asiakaspalveluun, meille tärkeintä onkin tyytyväinen asiakas 

Kun siis etsit luotettavaa ja paikallista saunaremontin tekijää niin ota meihin yhteyttä!

SL-RAKENNUSPALVELU OY

Salassuontie 14 21250 MASKU

OTA YHTEYTTÄ TAI PYYDÄ TARJOUS

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

KARTALLA

SL-Rakennuspalvelu