Saunaremontti Turku

Saunaremontti vaivattomasti avaimet käteen Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella

Onko saunaremontti ajankohtainen Turussa tai lähialueilla? Ovatko saunan lauteet vaihtamisen tarpeessa? Onko vanhan saunan ulkoasu alkanut tympimään tai kaipaako sauna pientä päivitystä. Kun tarvitset helppoa ja vaivatonta avaimet käteen saunaremonttia  Turun talousalueella, ota yhteyttä!

Saunaa remontoitaessa tulee ottaa huomioon useita eri asioita jotta saadaan onnistunut lopputulos. Autamme koko matkan ajan suunnittelusta toteutukseen. Muistathan myös kotitalousvähennyksen jolla saat saunaremontin hinnasta vähennettyä mukavan summan. 

Jo vuodesta 2006 asti tyytyväisiä asiakkaita palvellut SL-Rakennuspalvelu toimii Maskusta käsin. Kun tarvitset saunaremonttia seuraavilla alueilla Turku, Raisio, Naantali, Masku, Kaarina, Lieto, Rusko, Mynämäki, Nousiainen, Taivassalo, Vehmaa, Paimio, Aura tai muualla Varsinais-Suomen alueella ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Miksi valita SL-rakennuspalvelu saunaremonttiin?

 • Kokenut ja toiminnassa ollut rakennusliike jo vuodesta 2006 joka on remontoinut useita saunoja ympäri Varsinais-Suomen
 • Paikallinen ja monipuolinen rakennuskumppani joka yhteistyökumppanien kanssa pystyy hoitamaan monipuolisesti kaikki saunaremontit
 • Meille laatu on tärkeää ja työt hoidetaan viimeisen päälle kuntoon asiakkaan toiveiden mukaisesti
 • Panostamme asiakaspalveluun, meille tärkeintä onkin tyytyväinen asiakas 
 • Olemme VTT:n sertifioima ammattilainen märkätilojen asennuksissa (no:vtt-c-4489-23-09).

Kun siis etsit luotettavaa saunaremontin tekijää Turun talousalueella niin ota meihin yhteyttä!

Saunaremontin kulku

Teemme saunaremontit avaimet käteen periaatteella ja hoidamme kaiken saunaremonttin liittyvän aina sähkötöistä, vedeneristyksiin ja putkitöihin sekä kaikki muut saunaremonttiin liittyvät työt. Tarpeen mukaan voimme myös hankkia kaikki saunaan liittyvät materiaalit kuten lauteet, kiukaat ym. asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Sauna- ja kylpyhuoneremontin kulku:

 • Huolellinen suunnittelu johon kuuluvat mm.
  • Toiveiden ja tarpeiden kartoitus
  • Materiaalivalinnat
  • Remontoitavien tilojen kartoitukset ja mittaukset
 • Remontoitavien tilojen eristäminen tarpeen mukaan jotta rakennuspölyä ei pääse muualle asuntoon
 • Purkutyöt sovitusti ja tarpeen mukaan
 • Pohjatyöt kuten lattian valaminen ja seinien levytys ja tasoitus
 • Vedeneristykset jolla varmistetaan ettei vesi ja kosteus pääse rakenteisiin
 • Saunassa mahdollisten lämpöeristeiden ja höyrysulun asennukset
 • Laatoitustyöt
 • Kalusteiden kuten lauteiden, suihkujen ym asennus
 • Lopputarkastus ja loppusiivous

Saunaremontin hinta eli kuinka paljon saunaremontti tulee maksamaan?

Saunaremontin hinta riippuu täysin remontoitavasta saunasta ja asiakkaan toiveista. Vaikuttavia asioita ovat mm. tilan suuruus ja tarvittavat työt. Olipa kysessä pienen saunan remontointi tai suuren, niin me hoidamme ja annamme mielellämme tarjouksen. Helpoiten saat paikkansa pitävän tarjouksen ja saunaremontin hinnan selville ottamalla yhteyttä!

Jos saunaremontissa vaihdetaan pelkästään lauteet on remontti tällöin luonnollisesti huomattavasti edullisempi. Tällöin liikutaan yleensä sadoissa – muutamissa tuhansissa euroissa. Suuremmat saunaremontit jossa koko sauna remontoidaan hinnat alkavat usein noin 5000 – 10 000€. Lähes aina saunaremontin yhteydessä remontoidaan myös kylpyhuone joka osaltaan nostaa kustannuksia.

Saunaremontin hinnassa on myös hyvä huomioida remontin asunnon arvoa nostava vaikutus. Kunnolla remontoitu kylpyhuone sekä sauna on oman nautinnon lisäksi investointi kotiin josta on hyötyä mahdollisessa myyntitilanteessa. 

Teemme saunaremontit aina avaimet käteen periaatteella jolloin asiakkaan ei tarvitse murehtia remontista. Näin saunaremontin tilaaja pääsee keskittymään muihin asioihin. Remontoimme saunan lisäksi myöt muut märkätilat, erilaiset kylpyhuoneet sekä pienet että suuret WC:t.

Saunan saneerauksessa tulee ottaa huomioon jokaisen saunan yksilölliset piirteet

Jokainen sauna on oma kokonaisuutensa ja jokaisessa remontissa tulee ottaa huomioon saunan erityispiirteet ja mahdolliset erikoistoiveet remontoinnin suhteen. Mm. valittujen materiaalien ja kalusteiden avulla voidaan vaikuttaa suuresti saunan tunnelmaan. Lisäksi lauteiden ja kiukaan asettelu vaikuttavat merkittävästi saunan yleiseen tunnelmaan sekä käytettävyyteen. Myös saunan valaistus on syytä huomioida saunaa suunnitellessa. 

Huomioonotettavia asioita on siis useita mm. lauteiden materiaali ja haluttu muoto, saunan laatoitukset, haluttu kiuas ja kiukaan muoto, valaistus, valikoitu saunan ovi, lattialämmitys sekä saunan värimaailma ja saunan sekä suihkutilan väliin jäävän seinän materiaalin valitseminen. Kysy niin autamme mielellämme. Erityisen suosittuja tällä hetkellä ovat leijulauteet sekä tummansävyiset jopa mustat saunat.

Remontoimme eli saneeraamme niin suuret kuin pienet saunat omakotitaloissa, rivitaloissa ja kerrostaloissa alusta loppuun. Saatte kaikki tarvitsemanne saunaremonttiin saman katon alta, jolloin kommunikointi on sujuvaa ja helppoa.

Remontoimme saunojen lisäksi kaikki muutkin kodin märkätilat samalla ammattitaidolla kuin saunatkin. Tutustu myös muihin remonttipalveluihimme!

Muista hyödyntää kotitalousvähennys saunaremontissa

Kodin saunaremontin työn osuuden voi vähentää kotitalousvähennyksenä verotuksessa. Kotitalousvähennyksen määrä voi olla pariskunnalle jopa 4500€/talous/vuosi. Lue lisätietoja kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.

SL-RAKENNUSPALVELU OY

Salassuontie 14 21250 MASKU

Sami Lahervo
KARTALLA

SL-Rakennuspalvelu