fbpx

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti avaimet käteen periaatteella Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella

 Tarvitseeko kylpyhuoneesi remonttia tai alkavatko vanhan kylpyhuoneesi pinnat pikkuhiljaa ärsyttämään ja ne ovat päivityksen tarpeessa. Tippuvatko kylpyhuoneen kaakelit seiniltä tai haluat vain uusia kotisi kylpyhuoneen. Me olemme täällä juuri sitä varten. Remontoimme monipuolisesti myös kaikki muut kodin märkätilat

Jo vuodesta 2006 asti tyytyväisiä asiakkaita palvellut SL-Rakennuspalvelu toimii Maskusta käsin ja teemme kylpyhuoneremontteja pääsääntöisesti Turussa ja lähialueilla kuten Raisio, Naantali, Kaarina, Rusko ja Masku mutta myös koko Varsinais-Suomen alueella. Ota siis yhteyttä ja kysy tarjous kylpyhuoneremontista!

 

Kylpyhuoneremontin hinta

Kylpyhuoneen remontin hinta riippuu täysin remontoitavasta tilasta mm. tilan suuruudesta ja tarvittavista töistä. Helpoiten saat paikkansa pitävän tarjouksen ja kylpyhuoneremontin hinnan selville ottamalla yhteyttä!

Ammattilaisen tekemä kylpyhuoneremontti on investointi kotiisi, joka vaatii erityistä tarkkuutta mm. taloyhtiöiden ja vakuutusyhtiöiden vaatimuksista johtuen. Olemme VTT:n sertifioima märkätilojen asentaja joten tiedämme mitä kylpyhuoneremontilta edellytetään. Kun saumat ja kaakelit on asennettu suoraan ja asennukset tehty turvallisesti, kylpyhuone kestää aikaa ja säilyy viihtyisänä pitkään.

Teemme kylpyhuoneremontit aina avaimet käteen periaatteella jolloin asiakkaan ei tarvitse murehtia remontista. Näin kylpyhuoneremontin tilaaja pääsee nauttimaan juuri häntä kiinnostavista asioista. 

Kylpyhuoneen saneeraus jokaiseen kohteeseen

Remontoimme eli saneeraamme kylpyhuoneet omakotitaloissa, rivitaloissa ja kerrostaloissa alusta loppuun. Saatte kaikki tarvitsemanne kylpyhuoneremonttiin saman katon alta, jolloin kommunikointi on sujuvaa ja helppoa.

Remontoimme kylpyhuoneiden lisäksi kaikki muutkin kodin märkätilat samalla ammattitaidolla kuin kylpyhuoneet. Tutustu myös muihin remonttipalveluihimme!

Huolella suunniteltu kylpyhuoneremontti minimoi remontin keston 

Huolella suunniteltu on puoliksi tehty. Kylpyhuoneremontin ajan kylpyhuone on poissa käytöstä, tämän ajan minimoimiseksi tulee kylpyhuoneremontti suunnitella mahdollisimman tarkasti etukäteen. Näin remontti saadaan tehtyä mahdollisimman sujuvasti sekä nopeasti ja tilaaja pääsee nauttimaan uudistetusta kylpyhuoneesta. Kanssamme sovitut aikataulut pitävät ja laatu vahvistetaan yhdessä asiakkaan kanssa. Avainarvoihimme kuuluu aina tyytyväinen asiakas. 

SL-RAKENNUSPALVELU OY

Salassuontie 14 21250 MASKU

OTA YHTEYTTÄ TAI PYYDÄ TARJOUS

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

KARTALLA

SL-Rakennuspalvelu