Kylpyhuoneremontti Turku

Helppo kylpyhuoneremontti avaimet käteen periaatteella Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella

Onko kylpyhuoneremontti ajankohtainen jollain seuraavista alueista: Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Rusko, Masku tai muualla Varsinais-Suomessa? SL-rakennuspalvelu remontoi kylpyhuoneet ympäri Varsinais-Suomen ja odotamme innolla yhteydenottoasi! Remontoimme monipuolisesti myös kaikki muut kodin märkätilat

Jo vuodesta 2006 asti tyytyväisiä asiakkaita palvellut SL-Rakennuspalvelu toimii Maskusta käsin. Teemme kylpyhuoneremontit aina avaimet käteen periaatteella jolloin asiakkaan ei tarvitse murehtia remontista. Näin kylpyhuoneremontin tilaaja pääsee nauttimaan juuri häntä kiinnostavista asioista.

Märkätilan viemärin ritilä jossa lukee i love water

Miksi valita SL-rakennuspalvelu kylpyhuoneremonttiin

 • Kokenut kotimainen rakennusliike joka on tehnyt useita kylpyhuoneremontteja ympäri Varsinais-Suomen
 • Saat meiltä kylpyhuoneremontin avaimet käteen palveluna
 • Paikallinen ja monipuolinen rakennuskumppani joka yhteistyökumppaneiden kanssa pystyy hoitamaan kylpyhuoneremontin kaikki vaiheet
 • Meille laatu on tärkeää ja työt hoidetaan viimeisen päälle kuntoon asiakkaan toiveiden mukaisesti
 • Panostamme asiakaspalveluun, meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas 
 • Olemme VTT:n sertifioima ammattilainen märkätilojen asennuksissa (no:vtt-c-4489-23-09).
Remontoitu sauna

Mitä kylpyhuoneremontti maksaa eli mikä on kylpyhuoneremontin hinta?

Kylpyhuoneen remontin hinta riippuu täysin remontoitavasta tilasta mm. tilan suuruudesta ja tarvittavista töistä. Helpoiten saat paikkansa pitävän tarjouksen ja kylpyhuoneremontin hinnan selville ottamalla yhteyttä!

Ammattilaisen tekemä kylpyhuoneremontti on investointi kotiisi, joka vaatii erityistä tarkkuutta mm. taloyhtiöiden ja vakuutusyhtiöiden vaatimuksista johtuen. Olemme VTT:n sertifioima märkätilojen asentaja joten tiedämme mitä kylpyhuoneremontilta edellytetään. Kun saumat ja kaakelit on asennettu suoraan ja asennukset tehty turvallisesti, kylpyhuone kestää aikaa ja säilyy viihtyisänä pitkään.

Muista kotitalousvähennys kylpyhuoneremontin työn osuudesta

Voit hyödyntää kotitalousvähennyksen kylpyhuoneremontin työn osuudesta. Tämä voi maksimissaan olla jopa 4500€/talous/vuosi. Lue lisätietoja kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.

Kylpyhuoneen saneeraus omakotitaloihin, taloyhtiöihin, kerrostaloihin ym.

Remontoimme eli saneeraamme kylpyhuoneet omakotitaloissa, rivitaloissa, kerrostaloissa ym. alusta loppuun. Saatte kaikki tarvitsemanne kylpyhuoneremonttiin saman katon alta, jolloin kommunikointi on sujuvaa ja helppoa.

Remontoimme kylpyhuoneiden lisäksi kaikki muutkin kodin märkätilat samalla ammattitaidolla kuin kylpyhuoneet. Tutustu myös muihin remonttipalveluihimme!

Huolella suunniteltu kylpyhuoneremontti minimoi remontin keston 

Huolella suunniteltu on puoliksi tehty. Kylpyhuoneremontin ajan kylpyhuone on poissa käytöstä, tämän ajan minimoimiseksi tulee kylpyhuoneremontti suunnitella mahdollisimman tarkasti etukäteen. Näin remontti saadaan tehtyä mahdollisimman sujuvasti sekä nopeasti ja tilaaja pääsee nauttimaan uudistetusta kylpyhuoneesta. Kanssamme sovitut aikataulut pitävät ja laatu vahvistetaan yhdessä asiakkaan kanssa. Avainarvoihimme kuuluu aina tyytyväinen asiakas.

Kylpyhuoneen kanssa remontoidaan usein myös muita tiloja

Kylpyhuonetta remontoidessa remontoidaan usein myös muut tilat kylpyhuoneen ympärillä kuten kodinhoitohuone, sauna ja wc. Erityisesti mikäli nämä ovat yhteydessä toisiinsa ja remontointi olisi myös muissa tiloissa joko ajankohtaista tai tulossa ajankohtaiseksi on järkevää remontoida kaikki tilat kerralla. Näin saadaan kaikki tilat samalle tasolle eikä uuteen remonttiin ole tarvetta lähteä heti seuraavana vuonna tai lähitulevaisuudessa. Sinun ei tarvitse tietää kaikkia vastauksia etukäteen esimerkiksi materiaalien tai muiden osalta, autamme sinua valitsemaan parhaat materiaalit oikeaan paikkaan. 

Paikallisen ammattilaisen jo vuodesta 2006 tekemät kylpyhuoneremontit Turussa ja lähialueilla!

 

Milloin kylpyhuoneen remontointi on ajankohtainen eli koska tehdä kylpyhuoneremontti?

Kylpyhuoneremontti on parempi tehdä liian aikaisin kuin liian myöhään! Joskus kylpyhuoneen ulkonäkö vain kaipaa piristystä tai toisessa tapauksessa laatat tippuvat jo seinistä tai on päässyt sattumaan vesivahinko. Kylpyhuoneremontii voidaan tehdä vuodenajasta riippumatta koska tahansa!

Ennen 2000-lukua valmistetuista kylpyhuoneista puuttuu usein vedeneristys, sillä tämä tuli vaadituksi rakenteeksi vasta 2000-luvun alussa. Tällöinkään vedeneristystä ei vielä asennettu jokaiseen kylpyhuoneeseen tai märkätilaan. Eli jos kylpyhuoneesi ikä alkaa olemaan yli 20 vuotta tulee remontti todennäköisesti ajankohtaiseksi lähitulevaisuudessa. Jos vedeneristys on olemassa kylpyhuoneen tyypillinen käyttöikä on noin 25 vuotta. Tämä ei tarkoita etteikö kylpyhuone kestäisi pidempään mutta erityisesti tällöin kylpyhuoneen kuntoa on syytä tarkkailla, jotta vältyttäisiin turhilta vesivahingoilta. 

Tarkkaile mm seuraavia asioita:

 • Jääkö vesi lammikoina kylpyhuoneen lattialle
 • Laattasaumojen kunto
  • tummuvat, irtoilevat tai keräävät mustia pilkkuja –> tilanne on syytä vähintään tarkistaa
 • Tarkista lattiakaivon liitosten kunto
 • Itse laattojen kunto
 • Läpiviennit seinissä ja lattioissa sekä näiden kunto

Mikäli huomaat jotain normaalista poikkeavaa tai kylpyhuoneen ikä on jo alkanut näkyä voi kylpyhuoneremontti olla ajankohtainen. 

 

SL-RAKENNUSPALVELU OY

Salassuontie 14 21250 MASKU

Sami Lahervo
KARTALLA

SL-Rakennuspalvelu