Märkätilaremontit

Märkätilaremontti avaimet käteen Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella

Onko märkätilojesi elinkaari tullut tiensä päähän tai haluat päivittää märkätilojesi pintoja? Olipa syysi mikä hyvänsä, niin olemme täällä juuri sinua varten! 

Saat meiltä märkätilaremontit eli kylpyhuone-, kodinhoitohuone-, WC ja saunaremontit avaimet käteen palveluna omakotitaloihin, rivitaloihin sekä kerrostaloihin Turussa ja lähialueilla.

Remonteista rakennusteknisesti vaativin on märkätilaremontti, joten tämä on syytä suunnitella huolella. Haluammekin olla apunasi koko märkätilaremontin ajan. Meille tärkeää on tyytyväinen asiakas, laadukas työnjälki sekä asiakasta kuunteleva ammattimainen palvelu.

Jo vuodesta 2006 asti tyytyväisiä asiakkaita palvellut SL-Rakennuspalvelu toimii Maskusta käsin ja märkätilaremontti kuin muutkin palvelumme ovat saatavilla Turussa ja lähialueilla kuten Raisio, Naantali, Masku, Kaarina, Lieto, Rusko, Mynämäki, Nousiainen, Taivassalo, Vehmaa, Paimio, Aura sekä muualla Varsinais-Suomen alueella. Olemme toisinaan käyneet myös Uudellamaalla remontoimassa. Ota siis yhteyttä ja kysy tarjous märkätilasi remontista!

Märkätilan viemärin ritilä jossa lukee i love water

Remontoimme monipuolisesti eri märkätiloja

Olisiko aika päivittää ja uudistaa kylpyhuoneesi uuteen uskoon? Irtoilevatko nurkkien silikonit? Kaipaavatko saunan lauteet uusimista? Kun kotinne märkätilat ovat remontin tarpeessa, oli kyseessä sitten kylpyhuone, kodinhoitohuone, WC tai sauna, ammattitaitoinen henkilöstömme on valmiina auttamaan.

Ammattilaisella teetetty märkätilaremontti on investointi kotiisi, joka edellyttää erityistä tarkkuutta jo taloyhtiöiden ja vakuutusyhtiöiden vaatimuksista johtuen. Osaavat ja sertifioidut märkätila-asentajamme tietävät, millä tavoin työn jälki saatetaan niin asiakkaan kuin yleisten standardien edellyttämälle tasolle. Kun saumat ja kaakelit ovat suorassa ja asennukset tehty turvallisesti, märkätilat kestävät aikaa ja säilyvät viihtyisinä pitkään.

 Märkätilaremontin hinta sovitaan aina etukäteen urakkalaskutuksena tai tuntilaskutuksena asiakkaan kanssa. Ota yhteyttä ja käydään yhdessä läpi tarvittava urakkasi!

 

Miksi valita SL-rakennuspalvelu remonttiin

  • Kokenut ja toiminnassa ollut rakennusliike jo vuodesta 2006
  • Maskusta käsin töitä tekevä paikallinen ja monipuolinen rakennuskumppani joka tuntee ja tietää paikalliset kohteet. Yhteistyökumppaneiden kanssa voimme hoitaa moinpuolisesti pienet ja hieman suuremmatkin märkätilaremontit. Samalla kertaa onnistuu niin kylpyhuoneen, suihkutilan kuin saunankin remontti!
  • Panostamme laatuun joten työt hoidetaan viimeisen päälle kuntoon asiakkaan toiveita kuunnellen
  • Ollessamme pieni ja ketterä yhteistyökumppani pystymme panostamaan henkilökohtaiseen asiakaspalveluun

Muista hyödyntää kotitalousvähennys 

Kodin remontit, kuten märkätilaremontin työn osuus, on kotitalousvähennykseen sopiva palvelu, jonka verotuki on jopa 4.500 € / talous. Lue lisätietoja kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.

 

Remontoimme märkätilat jokaisessa kohteessa ammattitaidolla 

Remontoimme märkätilat omakotitaloissa, rivitaloissa ja kerrostaloissa alusta loppuun, avaimet käteen -periaatteella. Saatte kaikki tarvitsemanne märkätilaremonttipalvelut saman katon alta, jolloin kommunikointi on sujuvaa. Näin pääsette keskittymään teitä kiinnostaviin asioihin hoitaessamme remontin suunnitelman mukaisesti. 

Olemme VTT:n sertifioima ammattilainen märkätilojen asennuksissa (no:vtt-c-4489-23-09).

Remontoimme märkätilojen lisäksi kaikki muutkin kodin tilat tai rakennamme uutta. Tutustu myös muihin palveluihimme!

SL-RAKENNUSPALVELU OY

Salassuontie 14 21250 MASKU

Sami Lahervo
KARTALLA

SL-Rakennuspalvelu