fbpx

Märkätilaremontit

Märkätilaremontit Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella

Onko märkätilojesi elinkaari tullut tiensä päähän tai haluat päivittää märkätilojesi pintoja? Olipa syysi mikä hyvänsä, niin olemme täällä juuri sinua varten! 

Saat meiltä märkätilatemontit avaimet käteen palveluna. Haluamme olla apunasi koko märkätilaremontin ajan. Meille tärkeää on tyytyväinen asiakas, laadukas työnjälki sekä asiakasta kuunteleva ammattimainen palvelu.

Jo vuodesta 2006 asti tyytyväisiä asiakkaita palvellut SL-Rakennuspalvelu toimii Maskusta käsin ja märkätilaremonttimme kuin muutkin palvelumme ovat  pääsääntöisesti saatavilla Turussa ja lähialueilla kuten Raisio, Naantali, Kaarina, Rusko ja Masku mutta myös koko Varsinais-Suomen alueella. Olemme toisinaan käyneet myös Uudellamaalla remontoimassa. Ota siis yhteyttä ja kysy tarjous märkätilasi remontista!

Remontoimme monipuolisesti eri märkätiloja

Olisiko aika päivittää ja uudistaa kylpyhuoneesi uuteen uskoon? Irtoilevatko nurkkien silikonit? Kaipaavatko saunan lauteet uusimista? Kun kotinne märkätilat ovat remontin tarpeessa, oli kyseessä sitten kylpyhuone, kodinhoitohuone, WC tai sauna, ammattitaitoinen henkilöstömme on valmiina auttamaan.

Ammattilaisella teetetty märkätilaremontti on investointi kotiisi, joka edellyttää erityistä tarkkuutta jo taloyhtiöiden ja vakuutusyhtiöiden vaatimuksista johtuen. Osaavat ja sertifioidut märkätila-asentajamme tietävät, millä tavoin työn jälki saatetaan niin asiakkaan kuin yleisten standardien edellyttämälle tasolle. Kun saumat ja kaakelit ovat suorassa ja asennukset tehty turvallisesti, märkätilat kestävät aikaa ja säilyvät viihtyisinä pitkään.

 Märkätilaremontin hinnan sovimme aina etukäteen urakkalaskutuksena tai tuntilaskutuksena asiakkaan kanssa.

 

Märkätilaremontti onnistuu avaimet käteen periaatteella

Remontoimme märkätilat omakotitaloissa, rivitaloissa ja kerrostaloissa alusta loppuun, avaimet käteen -periaatteella. Saatte kaikki tarvitsemanne märkätilaremonttipalvelut saman katon alta, jolloin kommunikointi on sujuvaa. Näin pääsette keskittymään teitä kiinnostaviin asioihin hoitaessamme remontin suunnitelman mukaisesti. 

Olemme VTT:n sertifioima ammattilainen märkätilojen asennuksissa (no:vtt-c-4489-23-09).

Remontoimme märkätilojen lisäksi kaikki muutkin kodin tilat tai rakennamme uutta. Tutustu myös muihin palveluihimme!

SL-RAKENNUSPALVELU OY

Salassuontie 14 21250 MASKU

OTA YHTEYTTÄ TAI PYYDÄ TARJOUS

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

KARTALLA

SL-Rakennuspalvelu